Gezond vers vlees- en brokvoeding voor hond en kat
Let Op!! Wij zijn NIET Kivo-bezorgservice, wij verzorgen zelf de bezorging max 30 km rond Helmond ! 


Kivo-Helmond

VERS VLEES , BROK en SNACK voor HOND en KAT

Vers Vlees voeding voor de Hond

Voor de echte meatlovers heeft Kivo-Helmond een uitgebreid assortiment. Complete maaltijden en basisvoeders van vers vlees. In elk product zit 100% vers vlees. GEEN onnatuurlijke producten zoals geur- kleur- en smaakstoffen.

Droogvoeding voor de Hond

Gezond, makkelijk en ideaal is het assortiment droogvoeding. Brokken op maat gemaakt voor elke hond, speciaal ontwikkeld door Kivo Petfood. Het ideale alternatief voor vers vlees. Geperste en geëxtrudeerde hondenbrokken op natuurlijke basis. Kivo Petfood heeft droogvoeding voor honden met allergieën, honden die veel energie nodig hebben en ook voor de rustige huishond. Ook heeft Kivo-Helmond brokken voor de moeilijke eter, voor honden met gewrichtsklachten en voor jonge pups.

Snacks voor de Hond

Natuurlijke vlees - en vissnacks Het assortiment tussendoortjes bestaat voornamelijk uit natuurlijke snacks. Van runderbotten ( goed voor het gebit ) tot rauwe vis ( goed voor huid en vacht ). Bekijk onze producten en kies wat het beste past bij uw hond!

Voeding voor de Kat

Voeding voor de kieskeurige eters. Kivo-Helmond heeft naast hondenvoeding ook een assortiment kattenvoeding. diverse soorten droogvoer en een vers vleesvoeding.

Supplementen / Toevoegingen

Onze voeding kunt u zelf nog aanvullen met supplementen tegen eventuele allergieën. Zalmolie is bijvoorbeeld perfect voor huid en haar.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@kivo-helmond.nl 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map